top of page
alha_edited_edited.jpg
4 APRIL GAAN WE WEER VAN START!
Is er meer? Wie is Jezus? Hoe kun je geloven? Wie is de Heilige Geest? Bidden: waarom en hoe? Waarom stierf Jezus?

Wat is het?
Alpha is een serie van 12 bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

Voor wie is het?

Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd je van een goed gesprek?

Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof?
Dan is de Alpha iets voor jou!

Alpha+logo.png

Wat gaan we doen?

WELKOM
18.15-19.30
ETEN & ONTMOETING

Welkom, ontmoet nieuwe mensen. We eten samen een lekkere èn gratis maaltijd.

 

KIJK
19.45 – 20.15

EEN LES MET EEN PRAATJE EN/OF EEN FILM

Elke Alpha-bijeenkomst wordt het onderwerp van de avond toegelicht door één van de Alphateam-leiders; met een praatje en/of met een film. De lessen inspireren om meer vragen te stellen, niet om antwoorden te geven. Elke les behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals ‘Wie is Jezus?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’. We volgen de les samen in een ruimte in ons kerkgebouw.

 

BESPREEK
20:15-21.00
BESPREEK DE VRAGEN DIE ER TOE DOEN

Het leukste moment van Alpha: na de les ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

aanmelden

Dank voor je aanmelding. We nemen snel contact op.

bottom of page