top of page
jrny.jpg

DISCIPELSCHAPSTRAINING 2023-2024

KenZ logo.png
RM logo.png

Beste gemeenteleden en vaste bezoekers van Kom en Zie,

 

Na de zomervakantie starten we weer met een nieuwe discipelschapstraining in samenwerking met Royal Mission. Al 138 Kom en Zie-ers uit Rotterdam en 25 uit Kom en Zie Capelle gingen je voor. Bekijk onderstaand filmpje met getuigenissen:

Hoe werkt het?

Je volgt binnen een tijdvak van 2 weken online lessen, je leest een aantal hoofdstukken uit een boek, je maakt opdrachten, thuis wanneer dat jou het beste uitkomt. Je wordt ingedeeld in een leerteam van 5 personen uit onze kerk waarmee je online of fysiek samenkomt om over de lesstof te praten en je krijgt een mentor. Ook zijn er live ontmoetingen bij Royal Mission in Veenendaal, want geestelijk groeien doe je samen! We volgen het Groei-jaar voor kerken van Royal Mission, maar dan met gemeenteleden en een mentor uit Kom en Zie.. Voor meer info bezoek de website van Royal Mission en bekijk dit filmpje:

Voor wie?

Iedereen die zijn geloof wil verdiepen en verlangt naar meer van God! We willen je uitdagen om komend seizoen mee te doen en te investeren in jouw geestelijke groei.

 

Ben je zij-instromer en/of wil je je uitstrekken naar leiderschap in onze gemeente, dan willen we graag dat je meedoet zodat we dezelfde basis hebben.

 

Kosten en aanmelden

De kosten zijn EUR 205 per persoon, inclusief toegang tot het online leerplatform, 4 boeken en een werkboek. Daarmee krijg je EUR 100 korting ten opzichte van de prijs als je je rechtstreeks bij Royal Mission zou aanmelden. Voor gemeenteleden is het mogelijk om in termijnen te betalen. Mocht de prijs een belemmering zijn, schroom niet, meld je aan, er zijn altijd gemeenteleden die iemand anders (deels) willen sponsoren.

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar onderwijs@komenzie.nl met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer en mailadres of je op te geven bij de infobalie. Ben je geen gemeentelid of bezoeker van onze gemeente, dan kun je je alleen rechtstreeks bij Royal Mission aanmelden en niet bij ons.

We verwachten komend seizoen weer met een grote groep te mogen starten!

Hartelijke groeten namens het leidersteam van Kom en Zie Rotterdam,

 

Koen en Angela Minderhoud 

programma.PNG

Meedoen betekent dat je een jaar lang investeert in je geestelijke groei en koninklijk leven. We gaan de geheimen van het koninkrijk ontdekken, het koninkrijk leren demonstreren, gevoelig worden voor de Heilige Geest en jouw roeping en bestemming ontdekken. 

Dit is het programma wat wij gaan volgen. Alleen de groene data zijn vast, want dat zijn live ontmoetingen bij Royal Mission in Veenendaal. Op de andere data komen de lessen beschikbaar en die kun je in je eigen tijd op het moment dat het jou het best uitkomt bekijken.

HEIJBLOM FOTOGRAFIE-5V8A3834-20210704.jpg
HEIJBLOM FOTOGRAFIE-5V8A3760-20210704.jpg
HEIJBLOM FOTOGRAFIE-5V8A3781-20210704.jpg
bottom of page