DE  LAATSTE UPDATE

Update 24 september 2021

Versoepeling van de corona-maatregelen

Goed nieuws. Vanaf a.s. zaterdag worden de corona-maatregelen weer verder versoepeld. Dit betekent dat er ook weer meer ruimte komt om fysiek samen te komen in de kerk!

Wat verandert er precies in Kom en Zie?

  • In de grote zaal beneden komt de anderhalve meter afstand te vervallen. Er zullen dan ook weer rijen met stoelen neergezet worden en iedereen mag weer naast elkaar zitten.

  • Op het balkon van de grote zaal zullen we nog wel de anderhalve meter afstand in stand houden, zodat de mensen die dat voorlopig nog prettig vinden ook met een gerust hart naar de kerk kunnen komen. Ook bij het Avondmaal en het koffiedrinken op het balkon wordt de anderhalve meter geborgd.

  • Inschrijven voor de dienst en registratie bij binnenkomst is niet meer nodig.

Het coronatoegangsbewijs dat de overheid invoert voor bepaalde evenementen en locaties is niet van toepassing op onze diensten. Wel vragen we iedereen bij corona-gerelateerde klachten thuis te blijven.

Juist in een tijd waarin de opvattingen over coronamaatregelen, testen en vaccineren sterk verdeeld zijn, streven we er zoveel mogelijk naar dat de kerk een plaats is waar iedereen welkom is en zich veilig voelt. We hopen dan ook dat de veranderingen in ons beleid daar voldoende ruimte voor bieden. Maar laten we ook vooral elkaar ruimte geven, zowel voor verschil in de behoefte aan afstand als voor verschil in mening. In Jezus zijn we met elkaar verbonden en wordt iedere afstand overbrugd!