TICKETS 

ZONDAG 13 december

10.00u-12.00u

We zien er naar uit om samen God te ontmoeten!

“Ga binnen, laten wij buigen in aanbidding, knielen voor de Heer, onze maker”. 

Psalm 65 : 6

Inschrijving gemeenteleden vs. niet-gemeenteleden

Tot woensdag 12.00u kunnen gemeenteleden met voorrang reserveren. Vanaf donderdag kunnen ook niet-gemeenteleden reserveren. Als er geen plekken meer zijn, kun je je aanmelden voor de wachtlijst. 

Ben je nog geen gemeentelid, maar wil je dat graag worden? Stuur een e-mail naar info@komenzie.nl en we nodigen je graag uit voor een van de welkomsavonden.

Inschrijving vrijwilligers

Werk je deze dienst mee als vrijwilliger? Kies dan voor een ticket voor “Vrijwilligers met zitplaats in grote zaal” (bijvoorbeeld ordedienst, placeerteam etc.) of voor het ticket “Vrijwilliger zonder zitplaats in grote zaal” (bijvoorbeeld praisteam, mediateam, kinderdienstleiding etc.).

 

Kinderdienst

Er is een gloednieuwe kinderdienst voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de tuinzaal met worship, dans, filmpjes en toffe spellen. Mis het niet, het gaat een groot feest worden!

 

Babies van 0 en 1 jaar en peuters van 2 en 3 jaar zijn zoals vanouds welkom in de kinderdienstzalen in de kelder. Je kunt je kinderen 0 t/m 12 jaar direct voor de dienst brengen bij het hek naast de kerk waar een kinderdienstmedewerker je kinderen opwacht.

Kijk hier voor belangrijke informatie over halen en brengen van de kinderen

 

Voorbede vóór de dienst

Je bent van harte uitgenodigd om voor de dienst samen te bidden. De voorbede start om 9.30u in zaal 2. Kies bij het reserveren van je ticket de extra optie “Voorbede”.

 

De huisregels

 • Het is verplicht om vooraf een ticket voor de dienst te reserveren. Bij binnenkomst doen we een COVID-gezondheidscheck.

 • Vanaf 9.30u is de zaal open.

 • Bij binnenkomst krijg je een plaats toegewezen door het placeerteam. Dit doen we zodat de plaatsen optimaal benut worden en er zoveel mogelijk mensen naar de dienst kunnen. Je kunt dus niet je eigen plaats kiezen.

 • De garderobe is niet toegankelijk. Je kunt je jas meenemen naar de zaal.

 • Er is een looproute ingesteld voor het binnengaan en verlaten van de zaal, volg deze nauwkeurig op.

 • Ga zoveel mogelijk thuis al naar de wc. Bij hoge nood mag je uiteraard gebruik maken van de wc.

 • Het dragen van een mondkapje is verplicht totdat je op je plaats zit. Zodra je je zitplaats verlaat, bijvoorbeeld voor toiletbezoek, dien je het mondkapje weer op te zetten. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

 • Tijdens de aanbidding zal alleen het praiseteam hardop zingen. De overige aanwezigen kunnen mee-neuriën of zachtjes en binnensmonds meezingen. Uiteraard zijn andere vormen van aanbidding zoals klappen, staan, knielen en opgeheven handen wel gewoon mogelijk.

 • Blijf na afloop van de dienst zitten en wacht tot je instructies krijgt om de zaal te verlaten. Verlaat dan de zaal direct.

 

Na de dienst

 • Er wordt i.v.m. de veiligheid helaas geen koffie. geschonken na de dienst.

 • Wil je persoonlijk gebed? Dat kan! bij de afsluiting van de dienst krijg je te horen hoe dit in z'n werk gaat.

 • Je kunt je kinderen van 0 t/m 3 jaar zelf beneden ophalen. Ga dan eerst naar buiten via het zijplein en loop dan de hellingbaan naar beneden (dezelfde route zoals je ze ook hebt gebracht).

 • Kinderen van 4 jaar en ouder kunnen op het zijplein bij de deur bij het hek opgehaald worden (oudere kinderen gaan zelf naar het zijplein). Haal kleine kinderen direct na de dienst op!

Klik op de blauwe button hieronder en reserveer je ticket(s).

***** BELANGRIJK *****
Doe eerst de RIVM check en indien één van de vragen met JA is beantwoord, reserveer dan geen tickets!