top of page
Wells zwart.png
60 DEF.png
Jubileum

Dit jaar vieren we ons 60-jarig bestaan. Een belangrijke mijlpaal voor ons als gemeente, waar we zeer dankbaar voor zijn en uitgebreid bij stil willen staan. Niet alleen om terug te kijken en het verleden te vieren, maar ook om met vertrouwen en verwachting vooruit te kijken naar wat God nog gaat doen!

Thema: Wells of RevivalHet thema voor deze feestweek luidt ‘Wells of Revival’ gebaseerd op Genesis 26, het Bijbelgedeelte waar we het jaar mee zijn begonnen en waaruit zowel Koen als Martin Koornstra richtinggevende boodschappen voor de gemeente hebben gebracht (zie livestream zondag 8 januari15 januari en 23 april).

 

In dat gedeelte lezen we hoe Isaak door droogte en hongersnood genoodzaakt is zijn land te verlaten. Op zoek naar water graaft hij de waterputten van zijn vader Abraham, die door de Filistijnen zijn dichtgegooid, weer open. Tegelijkertijd gaat hij door met graven naar nieuwe bronnen. Dat gaat niet zonder strijd en moeite, maar uiteindelijk vindt hij een put die hij Rechobot (ruimte) noemt: ‘nu heeft de HEER ons ruimte gegeven in dit land en kunnen wij ons uitbreiden’ (Gen. 26:22); kortom een bron van opwekking!

 

We geloven dat God ons aanmoedigt om de oude bronnen van redding, genezing en bevrijding, waaruit onze gemeente is voortgekomen, weer volledig open te graven. Tegelijkertijd blijven we met verwachting doorgraven naar nieuwe bronnen van opwekking, die God nog voor ons in petto heeft. Zo verbindt het thema ‘wells of revival’ het verleden met de toekomst van de gemeente. 
 

Programma


We vieren dit jubileum van zondag 29 oktober t/m zondag 5 november met de volgende activiteiten:

  • Zondag 10.00 uur: Feestelijke openingsdienst met traktatie na afloop

  • Maandag 18.30 - 21.30 uur: Avond voor bevriende gemeenten en bedieningen

  • Woensdag 14.00 - 17.00 uur: Kinderfeest voor kinderen t/m 12 jaar met springkussens, bioscoop, schminken, knutselen, wat lekkers en een verassing

  • Woensdag 19.30 - 22.00 uur: Next Generation Party – avond voor en door jongeren en jongvolwassenen

  • Vrijdag 10.00- 13.00 uur: Viering voor 67+

  • Zaterdag 11.00 - 15.00 uur: Meet & Eat festival voor de hele gemeente

  • Zondag 10.00 uur: Feestelijke slotdienst met Kids Church XXL en lunch na afloop

Noteer de data in je agenda en vier het feest met ons mee!
bottom of page