top of page
connect plaatje 1_edited_edited.jpg

Jong volwassenen

Schermafbeelding 2023-02-08 om 11.59.52.png

JONGVOLWASSENEN

Elke twee weken, afwisselend op woensdag en vrijdagavond.

Vanaf 20:00 uur tot 22:00 uur.

Locatie wisselend.

Wij zijn de Connectgroep jongvolwassenen! Een vrij nieuwe groep van 23+’ers, die in het najaar van 2022 is gestart. De meesten van ons zijn net klaar met studie, werken een paar jaar en een aantal zijn net getrouwd of gaan bijna trouwen. Een mooie levensfase, met veel ontwikkelingen en kansen! Ons verlangen is om met elkaar Jezus te volgen en in al deze stappen elkaar aan te moedigen en te helpen om dichtbij God te leven, Zijn plan voor ons leven te ontdekken en dat uit te leven! Een avontuur dat we samen met elkaar willen aangaan.


Dit doen we door elke twee weken bij elkaar te komen bij iemand thuis: De ene keer op woensdagavond en de keer daarna op vrijdagavond. Afwisselend bereidt iemand een thema voor, bidden we met én voor elkaar, doen we samen Bijbelstudie en hebben we een hoop lol! Ondertussen leren we elkaar beter kennen en ontstaan mooie vriendschappen.

 

We zijn vol verwachting van wat God in en door ons leven heen wil doen en hoe Hij dit jaar in onze groep zal werken!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met de Connectleiders door een mailtje te sturen naar connectgroepen@komenzie.nl en kom gerust een keertje kijken. We zien uit naar je komst!

De groep is onder leiding

van Jorèl en Anke Wever.

bottom of page