top of page
color drop.jpg
henk.png
BASIStitel.png

In een herberg ontmoeten reizigers elkaar en delen hun reiservaringen met elkaar.

Waar ga jij naar toe? Waar kom jij vandaan? Wat is er gebeurd onderweg?

Wij, Kom en Zie'ers, zijn ook onderweg. Pelgrims in het leven en leren kennen van God, onder het motto 'samen het evangelie leven en beleven'.

Maar we zijn niet de enigen die onderweg zijn. Samen met alle heiligen leren we de lengte, breedte, hoogte en diepte van Gods liefde begrijpen, zegt de Bijbel.

 

In de Herberg Kom en Zie willen we andere gelovigen ontmoeten en luisteren naar hun leven en beleven van die liefde van God. Door hen te ontmoeten worden wij verrijkt in het ontdekken van meer van God.

Zowel in het voorjaar als in het najaar houden we twee Herberg ontmoetingen.

Eén van die twee Herberg ontmoetingen is een stiltedienst waarin we in de beleving van andere christenen willen participeren en God ontmoeten. In de andere van de twee hebben we een gast die ons meeneemt in zijn of haar spiritualiteit, in hoe zij Jezus ontmoeten en beleven. 

En uiteraard eten we in de Herberg met elkaar! Dat kost je wel een bijdrage van 15 euro. Kun je niet betalen? Meld ons dat dan; wellicht kunnen we dat met elkaar oplossen.

color drop.jpg

8 oktober  10.00u  stiltedienst

8 Oktober starten we dit najaar met een stiltedienst, met Taizé elementen.

19 November is zuster Ruth Lagemann onze gast. Zij is een protestantse zuster die leiding geeft aan de Rooms Katholieke Charismatische Beweging: Chemin Neuf.

We beginnen om 10 uur, inloop 9:45 uur.

color drop.jpg
img_2546-290x300.jpg

19 november 10.00u   Ruth Lagemann

We kijken uit naar je komst!

BASIStitel.png

ROUTE INFORMATIE

Herberg Kom en Zie vindt plaats in het gebouw van  Pinkstergemeente Kom en Zie Rotterdam aan de Boezemweg 166 (op de hoek van de Boezemweg / Gerdesiaweg).

BEREIKBAARHEID

Met tramlijn 7 of als je met de metro komt kun je het beste uitstappen bij Metrostation Oostplein.

Als je met de auto komt houdt dan rekening met betaald parkeren (zone 610).

bottom of page