VOLWASSEN WORDEN IN CHRISTUS

WAT

In deze cursus wordt verder gebouwd op de basis die gelegd is met de fundament cursus. Hierbij wordt ingegaan op zaken als als je roeping, geestelijk zelfonderzoek, groeien in Christus en groeifactoren: eenheid, vriendschap en kritiek, je plek in de gemeente vinden. Deze verdieping helpt je door te groeien naar geestelijke volwassenheid in Christus. 

(foto optioneel)

WIE

Je bent een discipel van Jezus en wil je dieper gaan in je relatie met Hem. Je bent bekend met de fundamenten van het Christelijk geloof en je wilt je uitstrekken naar verdere geestelijke groei. Je verlangt ernaar om Hem te dienen en meer vrucht te gaan dragen. Je wil je misschien wel inzetten in de gemeente. Als één of meerdere van deze uitspraken op jouw van toepassing is, dan kan deze cursus je daarbij helpen!

HOE EN WANNEER

De cursus wordt gegeven door middel van een vijftal interactieve bijeenkomsten. Toegang is vrij en iedere cursist ontvangt een gratis cursusmap met studiemateriaal. Wil je je opgeven of heb je vragen over deze cursus, stuur dan een email naar: onderwijs@komenzie.nl