Stephan en zijn vrouw Rita Fedele van Prophetic Voice Ministries International genieten van grote bekendheid in grote delen van de wereld (o.a. (Zuid)-Amerika, Europa en Afrika) als dynamische profeten en predikers van het Woord van God.

 

Zij zijn de oprichters van Global Ministers Fellowship, een apostolisch netwerk voor voorgangers en kerken over heel de wereld. Meer dan 40 jaar hebben ze de Heer gediend met diverse taken. Ze zijn gegroeid in Gods genade en zalving en zijn een krachtig bedieningsteam geworden. Stephen en Rita verlangen ernaar het Lichaam van Christus te helpen door middel van opwekkings-bijeenkomsten en seminars over de apostolische bediening, de vijfvoudige bediening en de profetische bediening.

Profetie is van groot belang voor de kerk. Profeten roepen namelijk het potentieel in mensen tevoorschijn zodat zij tot de bestemming kunnen komen die God voor hen heeft.

 

Daarom zijn we blij Steve en Rita weer welkom te kunnen heten.

Steve en Rita hanteren het principe dat ze alleen over iemand profeteren als hun geestelijk verantwoordelijke daarbij aanwezig is. Deze avond is dan ook in het bijzonder bedoeld voor onze eigen gemeenteleden. We zijn verwachtingsvol dat onze God zal spreken om Kom en Zie op te bouwen, te bemoedigen en te troosten

(1 Korinthiërs 14:3) 

Kom allemaal, donderdagavond 20 juni om 19.30 uur.