Op weg naar Pasen

De week voor Pasen wordt ook wel de ‘Stille Week’ genoemd. Dit jaar willen we tijdens deze week stilstaan bij het wonder van het kruis. Dit doen we iedere dag van deze week met een Livestream dienst, waarin we met verwondering kijken naar dat kruis en ons afvragen “Wat gebeurt daar op die heuvel Golgotha?” en “Wat betekent deze gebeurtenis?”, waardoor Paulus kan zeggen:
 

Ik had besloten u geen andere kennis te brengen dan die over Jezus Christus - de gekruisigde. (1 Kor. 2:2 NBV). Natuurlijk weten we dat Jezus stierf voor jouw en mijn zonden. Maar daar blijft het niet bij, want er gebeurt nog veel meer aan het kruis. Daarbij zullen we ons met name verdiepen in de betekenis van het kruis in het Evangelie van het Koninkrijk van God.

Henk Rothuizen

Henk Rothuizen

Hoe en wanneer

De Livestreams op maandag t/m donderdag en zaterdag bestaan uit een korte overdenking omlijst met bijpassende luistermuziek en afbeeldingen. 

Deze overdenkingen worden verzorgd door Henk Rothuizen en André Jongepier. Ze starten om 20:00 uur en duren circa 30 minuten. 

Op Goede Vrijdag is er een speciale Livestream Avondmaalsdienst met worship die om 19:30 uur start en circa 60 minuten duurt.

Na deze Stille Week van overdenking en verdieping vieren we zondagmorgen met elkaar groots het Paasfeest tijdens onze online dienst die om 10:00 uur start.

André Jongepier

Thema’s van dag tot dag

Maandag 20:00u  

Het kruis is de kroning van de ware Koning van deze wereld

 

Dinsdag 20:00u               

Het kruis is het fundament, de grondwet van Gods Koninkrijk

 

Woensdag 20:00u         

Het kruis is het blijvende model voor discipelschap

 

Donderdag 20:00u        

Het kruis is het hoogtepunt van de openbaring wie God is

 

Vrijdag 19:30u                 

Goede Vrijdag met Avondmaalsdienst

 

Zaterdag 20:00u            

Het kruis is de dood waarmee Christus de dood overwon

 

Zondag 10:00u                 

Paasfeest: The King is risen!

clean.jpg

Alle Livestreams zijn voor iedereen toegankelijk via ons Youtube kanaal. Natuurlijk zijn ze na afloop daar ook nog terug te kijken! *

* N.B.: Wil je zeker weten dat je niks mist, ga dan naar ons Youtube kanaal en klik vervolgens rechtsboven op de rode button ‘ABONNEREN’. Daarna klik je op het belletje dat vervolgens naast de button verschijnt en selecteer je ‘Alles’. Je krijgt dan automatisch een melding wanneer er een nieuwe Livestream verschijnt.