(foto optioneel)

Mar 4:26-29 En hij zei: 'Het is met het koninkrijk van God als met een mens die zaad uitstrooit op de aarde: hij slaapt en staat weer op, dag in dag uit, terwijl het zaad ontkiemt en opschiet, ook al weet hij niet hoe. De aarde brengt uit zichzelf vrucht voort, eerst de halm, dan de aar, en dan het rijpe graan in de aar. Maar zo gauw het graan het toelaat, slaat hij er de sikkel in, omdat het tijd is voor de oogst.‘

ONDERWIJSCYCLUS

Met de onderwijscyclus willen we iedereen binnen de gemeente van essentiële geestelijke voeding voorzien (van melk tot vast voedsel) om te kunnen groeien naar geestelijke volwassenheid en zo vrucht te kunnen dragen in het koninkrijk van God. We doen dit door middel van regelmatig terugkerende cursussen die op elkaar aansluiten en voortbouwen: Alpha-cursus, Doop informatieavonden, Fundament cursus,  Bouwen op het fundament en Volwassen worden in Christus.

 

Naast het regelmatig terugkerend Bijbelonderwijs binnen de onderwijscyclus, wordt door middel van thema-onderwijs dieper ingegaan op een specifiek onderwerp/thema al naar gelang behoefte, actualiteit en specifieke doelgroep.