KINDERWERK

Wie zijn wij

Wij zijn de supercoole, ó zo gezellige Colorkids. Een club kleurrijke kinderen die samen op zoek gaan naar een kleurrijke God en naar elkaar. Daarbij worden de kinderen begeleid door kleurrijke kinderwerkers. Kinderwerkers waarvan hun hart klopt voor de kinderen en voor God.

God, de kinderen en de kinderwerkers zijn kleurrijk. We zijn allemaal verschillend en hebben allemaal verschillende kwaliteiten en talenten. Tijdens onze ontmoetingen gaan we op zoek naar de verschillende talenten en gaan we samen het evangelie beleven. We zijn samen het lichaam van Christus, ieder in zijn eigen talent. Op deze manier wordt de kleurrijkheid van God zichtbaar om ons heen.

Programma

Elke zondagochtend hebben de kinderen van 0 jaar tot en met groep 8 van de basisschool een eigen programma in hun eigen zaaltjes.

Tijdens de Colorkids gaan de kinderen op zoek naar de kleurrijkheid van elkaar en van God. Ze gaan elkaar beter leren kennen en ze leren God kennen. Elke zondag doen we dit weer anders, want niet alleen de kinderen en God zijn kleurrijk, onze kinderwerkers ook.

 

Wel hebben we terugkomende elementen, zoals:

  • Kringgesprek

  • Zingen

  • Bidden

  • Bijbelverhaal

  • Verwerking

Goed om te weten..

De kinderen van 0 – 2 jaar kunnen al vanaf 10:15 uur en tot de oproep voor de kinderengebracht worden. Dit ivm de rust in de groep.

De kinderen vanaf 2 jaar beginnen in de dienst en gaan bij de oproep (meestal tijdens de collecte) naar hun eigen zaaltjes.

kind

Visie

Wij hebben een Kleurrijke God
Hij geeft ons Kleurrijke kinderen
Daarom investeren wij in Kleurrijk kinderwerk

GROEPEN

Elke eerste zondag van de maanden oktober, december, februari, april en juni hebben we ‘Colorkids!’ en starten we met de kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool in de tuinzaal waar we gaan zingen en swingen.

Gaat uw kind naar de middelbare school, dan stroomt het door naar Youth Connect.