red back.jpg

Dat deze Kerst anders wordt dan andere jaren, is inmiddels geen verrassing. Maar dat betekent niet dat we niets gaan doen. We maken er een ouderwets gezellige Kom en Zie kerst van met een echte kerstbingo. Een kerstbingo? Jazeker, een kerstbingo! 

Deze bingo combineren we met het senioren kerstfeest. En hoe we dat gaan doen?

Dat gaan we je uitleggen.

Elk jaar organiseren we voor de senioren in de kerk een kerstlunch. In verband met alle maatregelen kan dat dit jaar niet, maar we willen de senioren wel graag iets leuks brengen voor thuis. En daar hebben we jullie, de gemeenteleden, voor nodig. Voor elk pakketje dat je bij iemand aflevert, krijg je één bingokaart. Dus hoe meer pakketjes je aflevert, des te meer kans je maakt op een prijs.

Op 19 december om 19.30u gaan we bingo spelen met z'n allen via een livestream. Wil je meedoen door een pakketje langs te brengen? Heb je er zin in om de andere gemeenteleden weer te zien? Geef je dan nu op via info@komenzie.nl. Laat in je e-mail weten met hoeveel bingokaarten je bingo wilt spelen en welk postcodegebied je voorkeur heeft om een pakketje langs te brengen. 

Je ontvangt dan alle info die nodig is en zien je 19 december in je meest hysterische kerstoutfit bij de kerstbingo!