gemeenteavond achter.jpg

GEMEENTEAVOND ONLINE

Binnenkort is er weer een gemeenteavond! 

De Raad van Bestuurlijke Zaken (RVBZ) geeft daarbij graag een toelichting op een aantal belangrijke projecten vanuit het gebouwenbeheer (o.a. renovatie pastorie, opknapbeurt kosterswoning, verduurzaming en zonnepanelen en update boerderij). 

 

Ook wordt ingegaan op benodigde aanpassingen in de juridische structuur en statuten van de gemeente en zal er een toelichting zijn op de financiën van afgelopen en komend jaar. En natuurlijk zullen we ook momenten nemen voor dank, aanbidding en gebed. 

Omdat we nog niet precies weten hoe de lockdown situatie en avondklok t.z.t. zal zijn, nemen we het zekere voor het onzekere en zullen we deze gemeenteavond houden via Livestream
van 19:00 tot 20:30. Daarbij zal er gelegenheid zijn voor vragen en opmerkingen via Whatsapp.

 

Alvast bedankt voor jullie betrokkenheid bij deze belangrijke ontwikkelingen in de gemeente en we hopen van jullie te horen tijdens de Livestream!

 

Hartelijke groet en zegen van de RVBZ

Erik-Jan Klijn, Richard Legierse, Maarten Spek, Dick van Buuren, Koen MinderhoudNB: De Livestream is alleen toegankelijk voor gemeenteleden. Stuur een email naar info@komenzie.nl voor de inlog code van de livestream livestream.

 

Klik hier om in te loggen voor de gemeente avond livestream.