DE  LAATSTE UPDATE

Graag willen we je informeren over hoe we met onze activiteiten verder gaan de komende tijd, nu de overheid de maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan verder heeft aangescherpt. 

 

Wij hebben besloten om tot 1 juni alle samenkomsten te staken (zowel in de kerk als in de Connectgroepen). Gelukkig is er binnen de huidige richtlijnen nog wel ruimte om onze Livestream uitzendingen vanuit de kerk te kunnen voortzetten. Zo kunnen wij de kerk bij jou thuis blijven brengen!

 

Wij doen dit in lijn met het advies en beleid van de Protestantse Kerk Nederland en nemen hierbij alle voorzorgsmaatregelen strikt in acht.

Dit betekent onder meer dat er geen publiek aanwezig is, maar alleen de personen die een noodzakelijke functie hebben. Daarbij doen wij alles in de grote zaal waar wij ruimschoots 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen bewaren. Verder hanteren wij een strikt hygiëne-protocol. Dit betekent onder andere dat iedereen handen wast bij binnenkomst en vertrek, handmicrofoons niet worden doorgegeven en na een uitzending het gebouw en de apparatuur grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd.

Zo kunnen wij op verantwoorde wijze blijven voorzien in de vitale behoefte om met elkaar verbonden te blijven en samen te bidden, te aanbidden en gevoed te worden met het Woord van God!

We zijn ervan overtuigd dat God deze situatie zal laten meewerken ten goede en ons zal zegenen met creativiteit en nieuwe mogelijkheden om de eenheid binnen de kerk te versterken. Laten we zo samen het Evangelie blijven leven en beleven. Juist in deze tijd hebben wij goed nieuws te brengen en mogen wij het onwankelbare Koninkrijk van God zichtbaar maken in onze samenleving! 

Wij bidden jullie veel kracht, liefde en wijsheid toe in deze bijzondere tijd.

Het Leidersteam en Raad van Bestuurlijke Zaken

Jaap en Jennie Wiersma, Koen en Angela Minderhoud, Ron en Marie-Hélène Polhuijs, Jeffrey en Evelien van der Veeken, Sjoerd en Michelle Vos, Jan-Willem Wiersma, Maarten Spek, Richard Legierse, Erik-Jan Klijn, Dick van Buuren