CONNECTLIVE

Fijn dat je er bent

Ondanks dat de Connectgroepen tijdelijk niet meer fysiek samen kunnen komen, kunnen we toch op vaste tijden met elkaar kerk zijn en samen zingen, bidden en luisteren naar het woord. We doen dit door iedere dinsdagavond een online Connect bijeenkomst te houden, die je gewoon thuis op de bank kan volgen via een livestream verbinding!

Kom en Zie heeft verspreid over en rondom de regio Rotterdam, Connectgroepen. Er zijn ook groepen die samenkomen voor gebed en studie (Israëlgroep, Alphateam, Bidgroep), hobby’s, interesse of op het delen van ervaringen (KZ4MEN, Youth Connect Small Groups, Biddende moeders, Vrouwengroep, Senioren, Alleengaanden, het Koor).

Samen groeien in relatie met God en elkaar. Juist nu is het zo belangrijk om op de hoogte te zijn van elkaars situatie en voor elkaar te zorgen met liefde, eer en respect. Laten we elkaar niet uit het oog verliezen! 

Mocht je nog geen deel uitmaken van een (Connect)groep, stuur dan een e-mail naar info@komenzie.nl (vermeld ook je telefoonnummer) dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

We ontmoeten je graag, dinsdagavond 20.00u LIVE bij jou in de huiskamer.