KIDS CHURCH

92fcb29f-7a12-4a1d-a693-81abaac67802.jpg

Kom en Zie Kidsfeest!

Regelmatig is er op zondag van 10.00u tot 12.00u een groot feest als kinderdienst in de tuinzaal voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar met worship, dans, filmpjes en toffe spellen.

 

In onze agenda vindt je de data van onze kinderfeesten. Kijk hier voor belangrijke informatie over halen en brengen van de kinderen.

De data van de kinderfeesten staan in onze agenda.

 

Vanwege de huidige COVID-19- maatregelen zijn onze diensten nog beperkt toegankelijk. Toch willen we jou als gezin met kinderen de gelegenheid bieden naar de dienst te komen. Het is juist zo fijn dat de kinderen elkaar weer kunnen ontmoeten. Meld je daarvoor aan via de registratiepagina.

Heb je een ticket voor de samenkomst op zondag?

Iedereen mag via de hoofdingang naar binnen, waar de tickets gescand zullen worden. Kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar, kunnen allen gebracht worden naar de tuinzaal.

 

We vragen dan om één ouder/verzorger per gezin bij het wegbrengen mee te lopen via de trap tegenover de garderobe, en hierbij de 1,5 meter afstand te bewaren tot andere ouders/verzorgers en leiding. We vragen je ook bij het lopen door het gebouw een mondkapje te dragen. Ophalen kan na afloop van de dienst weer op dezelfde manier.

Zo kunnen we op een veilige manier, toch iedereen de gelegenheid geven de samenkomst de bezoeken.

Veel zegen gewenst, en stay safe!

 

Namens de kinderdienstleiding,

Michelle Vos