COLOR KIDS

Kinderdienst in Kom en Zie in coronatijd

Vanwege de huidige COVID-19- maatregelen zullen er 30 bezoekers per dienst zijn . Toch willen we jou als gezin met kinderen de gelegenheid bieden naar de dienst te komen. Het was juist zo fijn dat de kinderen elkaar weer konden ontmoeten. Daarom zal er op zondag wel kinderdienst zijn, maar in een aangepaste, kleinere vorm. leiding. Houd daarom altijd het weeknieuws en de website in de gaten!

 

Inschrijven kan wekelijks tot woensdag 12.00u via Eventbrite, Daarna worden de overgebleven tickets beschikbaar gesteld voor andere bezoekers. Meld je dus aan zolang het nog kan!

 

Kom en Zie Kidsfeest!

Daarnaast is er 1 x per maand op zondag van 10.00u tot 12.00u een groot feest als kinderdienst in de tuinzaal voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt je kind hier brengen en na afloop weer ophalen, ook wanneer er voor jou geen ticket meer verkrijgbaar is in de dienst. Deze dienst zal echt tot 12.00u duren, daarom vragen we jullie even te wachten met je kind ophalen, mocht de samenkomst in de grote zaal eerder afgelopen zijn. De eerstvolgende keer zal op 25 oktober zijn; zet dit dus alvast in je agenda! Voor kinderen zijn er voor die dag uiteraard extra tickets beschikbaar.

Heb je een ticket voor de samenkomst op zondag?

Iedereen mag via de hoofdingang naar binnen, waar de tickets gescand zullen worden. Kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar, kunnen allen gebracht worden naar de rode zaal of de tuinzaal, dit zal per week worden aangegeven. We vragen dan om één ouder/verzorger per gezin bij het wegbrengen mee te lopen via de trap tegenover de garderobe, en hierbij de 1,5 meter afstand te bewaren tot andere ouders/verzorgers en leiding. We adviseren ook bij het lopen door het gebouw een mondkapje te dragen. (In de deur van de rode zaal is een hekje geplaatst, we vragen je om aan de buitenzijde van dit hekje te blijven). Ophalen kan na afloop van de dienst weer op dezelfde manier.

 

Zo kunnen we op een veilige manier, toch iedereen de gelegenheid geven de samenkomst de bezoeken.

 

Heb je geen ticket kunnen reserveren,

of blijf je liever thuis?

Dan kun je altijd onze livestream volgen. Op deze Colorkids-pagina zal ook altijd iets voor de kinderen te vinden zijn, om te bekijken of te doen. Stuur gerust een foto van jezelf, of van iets dat je geknutseld hebt, dan kunnen we dat op de website plaatsen.

Veel zegen gewenst, en stay safe!

 

Namens de kinderdienstleiding,

Michelle Vos

Kom en Zie Kinderfeest

Zondag 22 november is er weer een groot kinderfeest.

Reserveer nu een ticket voor de kinderen. Waar wij als volwassenen niet mogen zingen in onze samenkomst, mogen de kinderen t/m 12 jaar heerlijk dansen zingen, God leren aanbidden, spelen en een spannende bijbelverhaal op het grote scherm kijken. We zijn God dankbaar voor Zijn creativiteit in deze bijzondere tijd!