COLOR KIDS

Lieve kinderen, beste ouders en verzorgers,

 

Yesss, we kunnen weer naar de kerk! En speciaal voor de kids is er iedere zondag een supergaaf kinderfeest!!!

Grote nieuwe kinderdienst 4 t/m 12 jaar

Er is een gloednieuwe kinderdienst voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de tuinzaal. Het gaat een groot feest worden, waarin we met elkaar kunnen zingen en God aanbidden, meer te weten komen over de Bijbel, zelf leren bidden, een relatie met Jezus ervaren en plezier met elkaar zullen hebben. Mis het niet!

 

De nieuwe kinderdienst start om 10.00u. Je kunt je kids 4 t/m 12 jaar direct voor de dienst brengen bij het hek naast de kerk waar een kinderdienstleider je kids verwelkomt. Kids gaan dus niet meer mee de grote dienst in. Je laat de tickets van jouw kids scannen bij het hek naast de kerk en zelf ga je daarna terug naar de hoofdingang om je eigen ticket te laten scannen.

 

Baby’s en peuters

Baby’s van 0 en 1 jaar en peuters van 2 en 3 jaar zijn zoals vanouds welkom in de kinderdienstzalen in de kelder. Je mag je baby en/of peuter zelf brengen naar de kinderdienst in de kelder. Je laat de tickets van jezelf en je baby of peuter bij het hek naast de kerk scannen en loopt de hellingbaan af naar beneden naar de kinderdienstzalen. Daarna mag je binnendoor terug naar de grote hal. Je bent dan al ingecheckt.

Veiligheid

Vanzelfsprekend volgen wij de geldende richtlijnen omtrent COVID-19. De veiligheid van jou en je kids staat bij ons voorop. Je kinderen zijn van harte welkom om naar de dienst te komen, tenzij:

  • je kind één van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak;

  • een huisgenoot van je kind koorts (boven 38 graden Celsius) en/of last van benauwdheid heeft.

 

Om zoveel mogelijk risico’s te beperken, gelden deze richtlijnen voor alle kids (ook voor baby’s en peuters) en de kinderdienstleiding.

 

Inschrijving gemeenteleden vs. niet-gemeenteleden

Gemeenteleden kunnen tot woensdag 12.00u reserveren. Vanaf donderdag kunnen niet-gemeenteleden reserveren. Als er geen plekken meer zijn voor een dienst kun je op de wachtlijst. 

 

Ben je nog geen gemeentelid, maar wil je dat graag worden? Stuur een e-mail naar info@komenzie.nl en we nodigen je graag uit voor een van de welkomsavonden.

 

Inschrijving kinderdienstleiding

Als kinderdienstleiding dien je ook een ticket te reserveren omdat wij van het RIVM iedereen moeten registreren. Je kunt bij het bestellen kiezen voor de het ticket “Vrijwilliger zonder plaats in grote dienst”.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met info@komenzie.nl.

We zijn super blij om elkaar weer te kunnen ontmoeten! 

 

Hartelijke groeten,

ook namens alle kinderdienstleiding,

 

                              Michelle Vos

 

Kun je de kinderdienst nog niet bezoeken, is er speciaal voor jou weer een programma van Bijbel Basics!

Het thema is: DE STORM OP HET MEER. 

Je kunt het Bijbelverhaal uit Matteüs lezen. Het verhaal vertelt iets over de macht van Jezus. 

Er zijn weer veel leuke opdrachten. 

Vraag je ouders/verzorgers om het voor te lezen en/of te printen.

Let op: Er zijn opdrachten voor kinderen van 4-8 jaar en voor kinderen van 8-12 jaar.