Ha lieve kids van Kom en Zie,

De derde week thuis zit er weer op. Gelukkig was het mooi weer, dus misschien kon je even lekker op het balkon of in de tuin spelen. Het is inmiddels echt lente. Er komen weer blaadjes aan de bomen en je ziet veel bloesem en bloemen. En….. Pasen komt in zicht! Zondag was het Palmpasen.

Zoals je misschien al in het weeknieuws hebt gelezen, hebben we daarvoor een leuke actie: 

 

Hieronder vind je een werkblad dat met Palmpasen te maken heeft. Het is een bouwplaat van Jezus die op de ezel Jeruzalem binnenrijdt. Je vindt hier ook een foto van hoe het er ongeveer uit zou kunnen komen te zien. 

Kleur, knip en plak dit thuis zo mooi mogelijk, maak er een foto van, mail het naar info@komenzie.nl en we plaatsen al jullie werkjes hier op de site! Zo kun je ook de kunstwerken van je vriendjes en vriendinnetjes zien, en zijn we toch een beetje ‘samen’. We zijn super benieuwd wat jullie allemaal maken. 

Heel veel plezier ermee, en weer een gezegende week gewenst!

Download hier je bouwplaat

Jaffa

Robbie

Felicia

Check ook elke dag www.creatiefkinderwerk.nl voor de dagelijkse 'Henkie Show' en ieder weekend is er een nieuw kinderprogramma met grappige filmpjes, trucs, proefjes en spelletjes over een Bijbelverhaal.

Onze eigen tante Josine heeft een hele mooie website vol met Bijbel- en andere verhalen, liedjes, boeken en illustraties: www.bijbelverhalen.nl

 

Nu ook een link naar het Kindertheater Kom en Zie van Ome Leo en tante Suzette!

Ook leuk voor ouders en verzorgers: wie kan zichzelf terugvinden in het publiek?

Kindertheater Kom en Zie

En je weet het, God houdt héél veel van je.

En zijn er dingen waar je mee zit, of waar je graag gebed voor zou willen,

mail dit dan aan kinderpastoraat@komenzie.nl.

Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.         

Lieve groeten van alle kinderleiding,

Michelle Vos