Ha lieve allemaal!

Zijn jullie ook aan het aftellen tot de zomervakantie? In het noorden van Nederland begint de vakantie vrijdag al! Vanwege de vakantie zal er vanaf volgende week zondag wekelijks een zomerprogramma van Matthijs Vlaardingerbroek op de website te vinden zijn. Elke week een ander verhaal, met filmpjes en opdrachten. 

Hier kun je klikken op het programma van deze week. Het gaat over koning Salomo. Er is een verhaal (voor verschillende leeftijden), spelletjes, werkbladen, trucjes, gebed en een zegen. Vraag je ouders of verzorgers om even te helpen als dat nodig is, of om te printen. 

Heel veel plezier! En heb je iets moois geknutseld of gemaakt wat je graag wilt laten zien op de website? Maak er een foto van en stuur hem naar 06 48 23 46 41!

 

Ook hebben we een speciaal bericht voor alle kinderen van Kom en Zie die na de zomervakantie naar de brugklas gaan. Op zaterdag 11 juli is er een afscheidsfeestje. Het begint om 15.00u en is om 20.00u afgelopen. We gaan leuke spellen doen in het Kralingse bos, samen pizza eten op het buitenterrein van de kerk, en het nog één keer gezellig hebben met elkaar. Kom je ook? Stuur dan even een berichtje naar het WhatsApp-nummer van Kom en Zie: 06 48 23 46 41. Dan sturen wij je meer informatie.

Een fijne en gezegende week gewenst!

Heel veel liefs en een fijne week,

De Kinderdienstleiding.

                                         Michelle Vos