WORSHIP          PRAYER          MINISTRY

ARISE.png

IN EENHEID BIDDEN EN GOD'S HART HOREN VOOR ROTTERDAM

ZATERDAG.png
datum arise.png
19.30.png
Praise.jpg

God is vol liefde en bewogenheid over onze stad en zijn Vaderhart gaat uit naar iedere Rotterdammer. En daarin speelt de kerk van Rotterdam een cruciale rol, want Hij heeft ons de bediening van de verzoening geven, d.w.z. de taak om alle verlorenen bij Hem terug te brengen. Daarom is het tijd om op te staan en Gods licht te laten schijnen in onze stad: Rotterdam Arise! 

Het Voorgangers Overleg Rotterdam (V.O.R.) heeft het initiatief genomen om hierin als kerken van Rotterdam in eenheid samen op te trekken en nodigt je uit om zaterdag 18 juni door worship, gebed en bediening Gods hart te horen voor onze stad. Een avond om samen de naam van Jezus te verhogen, Zijn Geest de ruimte te geven om een helend en herstellend werk te doen en samen uitzien naar de dromen die God voor jou en onze stad heeft klaarliggen.

Events-4-Christ-artboardfb-landscape-post-650x650.jpg

WORSHIP Iwan & Rebekka

Omdat het de laatste editie is van Rotterdam Arise in aanloop naar "The Call Back" (zie hieronder voor meer info) hebben we als climax Ben Fitzgerald uitgenodigd om ons deze avond aan te vuren en te bedienen om onze stad met de liefde van God te bereiken.

 

Ben is een evangelist met een wereldwijde bediening, maar heeft een specifieke roeping voor Europa ontvangen. Hij is de leider van Awakening Europe en de organisator van The Call Back. De worship staat deze avond weer onder leiding van Iwan en Rebekka.

 

Het belooft dus weer een geweldige avond van aanbidding, gebed en bediening te worden.

Kom met ons een geweldige tijd van aanbidding beleven.

We hopen je te zien bij de volgende editie van Rotterdam Arise op zaterdag 18 juni!

artworks-61wLnyHp7FvsykXG-98RDyg-t500x500.jpg

SPREKER Ben Fitzgerald

ROUTE INFORMATIE

Rotterdam Arise vindt plaats in het gebouw van  Pinkstergemeente Kom en Zie Rotterdam aan de Boezemweg 166 (op de hoek van de Boezemweg / Gerdesiaweg).

BEREIKBAARHEID

Met tramlijn 7 of als je met de metro komt kun je het beste uitstappen bij Metrostation Oostplein.

Als je met de auto komt houdt dan rekening met betaald parkeren (zone 610).

ARISE_edited_edited.png
ARISE thumb.jpg

LIVESTREAM